Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Financiering

Financiële samenwerkingen

TopParken werkt nauw samen met een aantal banken en financiële instellingen. Deze kunnen voor u een aantrekkelijk hypotheek- of financieringsarrangement samenstellen voor de aankoop van een vakantiehuis op een prachtig perceel. Naast het geven van een financieringsadvies, kunnen de banken en financiële instellingen u tevens van dienst zijn bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen tegen een voordelig tarief. U kunt een hypotheek op een recreatieobject afsluiten wanneer dit object is geplaatst op koopgrond of grond uitgegeven in erfpacht. 

Wanneer het betreffende object is geplaatst op huurgrond, dan heeft u de mogelijkheid om een financiering te verkrijgen in de vorm van een aantrekkelijke persoonlijke lening.

Nadat uw financieringsaanvraag is beoordeeld, komen de financiële instellingen u op korte termijn een offerte toe. Na ontvangst van uw akkoordverklaring kan de rest van het traject in werking worden gezet voor de verdere afwerking en aankoop van uw vakantiehuis.

Meer informatie
Voor meer informatie over de financiering van een vakantiehuis kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)88-500 2444.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.