Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Friday Knowledge Talk

  • Dé online talkshow
  • Gratis en automatisch elke uitzending in uw mailbox
  • 22 februari tweede uitzending online
  • Ontdek interessante investeringsmogelijkheden

TopParken trotse hoofdsponsor van Friday Knowledge Talk

Vrijdag 15 januari is de tweede uitzending van Friday Knowledge Talk opgenomen op Landgoed de Scheleberg te Lunteren. Dé online talkshow voor en door topondernemers. De uitzending wordt 22 februari uitgezonden. Schrijf u hier in om de uitzending gratis en automatisch in uw mailbox te ontvangen.

Innovatie, nieuwe producten, actualiteiten, strategiewisselingen maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen of sociale projecten komen ter sprake. Friday Knowledge Talk stapt als voorloper in de digitale wereld. De uitzending kan 24 uur per dag online bekeken worden waar en wanneer het zakelijk Nederland het beste uitkomt.

Tijdens Friday Knowledge Talk vertelt TopParken over de interessante mogelijkheden m.b.t. het investeren in een vakantiehuis op Landgoed de Scheleberg en het daarbij te behalen rendement. De bezetting op onze vakantieparken is hoog, waardoor u een gegarandeerd netto rendement tot 8% uit uw investering haalt. Vraag hier onze investeringsbrochure aan

Uitzending 2
Bekijk hier de 2e uitzending van Friday Knowledge Talk

Volledige uitzending
 
        Fragment TopParkenUitzending 1

Volledige uitzending
 
        Fragment TopParken

Fabian Koorn - Presentator Friday Knowledge Talk

Friday Knowledge Talk staat onder leiding van Fabian Koorn, een ondernemer in hart en nieren met 22 jaar nationale en internationale ervaring in verschillende sectoren. Hij is o.a eigenaar van het, in de Benelux zeer succesvol opererende, franchise trainingsinstituut Fabian Koorn Trainingen. Hij staat bekend om zijn zeer scherpe blik en visie als het gaat om ondernemerschap en partnership tot op het hoogste niveau. Hij is de presentator waarvan u kunt verwachten dat hij de gasten aan tafel de vragen stelt die u wilt horen.

Wilt u de uitzendingen van Friday Knowledge Talk gratis en automatisch in uw mailbox ontvangen?
Inschrijven

Friday Knowledge Talk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.