Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Investeren bij TopParken

  • Het gehele jaar genieten in uw eigen vakantiehuis
  • 7% netto rendement bij verhuur van uw vakantiehuis
  • Verhuur middels eigen verhuurorganisatie
  • De mooiste vakantieparken aan zee, in het bos of aan het water
  • Vele faciliteiten op de vakantieparken

Vakantiewoning kopen

Wilt u een vakantiewoning kopen in Nederland waar u het gehele jaar zelf van kunt genieten of waar u een interessant netto rendement over kunt ontvangen? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Op 16 unieke locaties, aan het water, aan zee of in de bossen, heeft u de keuze om een vakantiehuis te kopen voor eigen gebruik of voor (volledige) verhuur, waarbij de aankoop van een vakantiewoning niet alleen heerlijk is voor uw eigen ontspanning maar ook nog eens een zeer interessante belegging kan zijn. 

Onze vakantieparken zijn gelegen op de mooiste locaties van Nederland, denk hierbij aan de Veluwe, de Nederlandse kust of het heuvelachtige Zuid-Limburg. Daarnaast beschikken onze vakantieparken over vele faciliteiten, zoals binnen- en buitenzwembaden, (indoor) speeltuinen, congreszalen en gezellige restaurants. Deze faciliteiten in combinatie met de unieke omgeving maken de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant.

Vakantiewoning voor (gedeeltelijk) eigen gebruik

U kunt er voor kiezen een vakantiewoning te kopen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze verhuren. Onze eigen verhuurorganisatie verzorgt in deze periodes het volledige verhuurproces. Op deze manier kunt u zonder zorgen profiteren van een interessant rendement. Via het domein www.mijntopparken.nl kunt u zelf aangeven wanneer u zelf gebruik wil maken van de woning en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur.

Vakantiewoning voor verhuur

Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om te investeren in recreatief vastgoed. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te laten verhuren nemen wij u alle zorg uit handen, zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering. Dankzij de unieke ligging van onze vakantieparken en de vele (indoor) faciliteiten is onze bezetting het gehele jaar hoog. Mede hierdoor kunnen wij u een hoog gegarandeerd meerjarig netto rendement per jaar aanbieden.

Bij het kopen van een vakantiehuis voor verhuur kunt u kiezen om te kopen op basis van prognose of op basis van garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.