Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Investeren op basis van prognose

  • Invloed op de verhuur van uw vakantiehuis
  • Eigen gebruik i.c.m. verhuur mogelijk
  • Professionele verhuurorganisatie

Beleggingsmogelijkheden
Bij het kopen van een vakantiehuis voor verhuur kunt u kiezen om te kopen op basis van prognose of op basis van garantie.

Vakantiehuis kopen op basis van prognose

Bij een vakantiehuis op basis van prognose kunt u kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Via een persoonlijke inlogcode op de site 'Mijn TopParken' heeft u altijd inzicht in de beschikbaarheid van uw vakantiehuis en kunt u zelf bepalen wanneer u deze wilt verhuren of er zelf gebruik van wilt maken. Wanneer u uw vakantiehuis vrij geeft, nemen wij de verhuur voor u uit handen.

Bij deze vorm van investeren heeft u wel vaste lasten, maar kan de opbrengst van uw investering hoger uitvallen dan bij een vakantiehuis op basis van garantie.

Werkwijze

Bij de vakantiehuizen op basis van prognose wordt er gewerkt met een eerlijk verdelingssysteem (o.b.v. de bezettingsgraad). Dit systeem zorgt automatisch voor een gelijkmatige verdeling van de boekingen, zodat alle vakantiehuizen zoveel mogelijk aan bod komen en er gestreefd wordt naar een gelijke omzet per vakantiehuis. Dit kan positief beïnvloed worden door voorkeursboekingen en uiteraard ook door het zelf aanbrengen van gasten.

Investeren op basis van garantie

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.