Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Gezien in de Telegraaf Tweede Huis Special

  • Uit de Telegraaf Tweede Huis Special
  • 'Tweede woning op een populaire locatie is een zeer interessante investering'
  • 'Wij hebben een eigen verhuurorganisatie'
  • 'Meerjarig netto rendement tot 8%'

'Zo haal je rendement uit je vakantiewoning'

In de Telegraaf Tweede Huis Special van vrijdag 19 mei stond een interessant artikel over het kopen van een tweede woning bij TopParken.
Met de lage spaarrente van nu zijn veel mensen op zoek naar alternatieven voor hun spaargeld. Een tweede woning op een populaire locatie is een zeer interessante investering. Zeker als dat huis op een van de zeventien parken van TopParken staat.

Genieten zonder zorgen
Chadli Hachani van TopParken legt uit: "Wij hebben een eigen verhuurorganisatie en kunnen dus alles voor je regelen, van beheer, administratie, schoonmaak en tuinonderhoud, tot het volledige verhuurproces. Wij leveren de vakantiehuizen ook zo op dat alle faciliteiten voor huurders aanwezig zijn. Op deze manier kunnen de kopers in alle rust en zonder zorgen genieten van hun investering. Om een hoge bezettingsgraad te realiseren focussen we op een uitstekende service en kwaliteit."

Netto rendement
Bij TopParken kun je ervoor kiezen om het huis gedeeltelijk of in zijn geheel te verhuren. Wanneer je het in zijn geheel verhuurt, heb je een meerjarig netto rendement tot 8%. Verhuur je het gedeeltelijk, dan kun je zelf ook nog eens genieten van je vakantiewoning.

Investeren in een vakantiewoning bij TopParken

Er zijn bij TopParken al vakantiewoningen, inclusief eigen grond, tuinaanleg en inventaris beschikbaar voor € 119.500,-. Wilt u meer weten over de aanschaf van een vakantiewoning bij TopParken? Vraag dan onze vrijblijvend ons gratis verkoopbrochure aan.
Brochure aanvragen

Artikel Telegraaf Tweede Huis Special
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Uw Contactgegevens
Nieuwsbrieven
Selecteer de onderwerpen waarover u nieuwsbrieven wilt ontvangen

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend meer informatie aan over de aanschaf van een vakantiewoning bij TopParken.

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.