Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Uw eigen vakantiehuis kopen in Nederland?

  • ‘Ik heb lang nagedacht, veel parken bezocht maar hier heb ik alle vertrouwen in!’ Dirk Zeelenberg
  • Vakantiehuizen voor eigen gebruik of met een interessant rendement

Tips van Dirk Zeelenberg

'Door mijn drukke leven als acteur, spreker en sinds kort ook trouwambtenaar, is het voor mij belangrijk om te genieten met mijn gezin. Mijn vrouw en ik hebben drie geweldige kinderen die dol zijn op vakanties waar ze kunnen zwemmen en spelen. Daarom hebben wij aan het begin van dit jaar besloten om een vakantiehuis te kopen. Wij waren op zoek naar een vakantiepark met een fijne sfeer, hoge kwaliteit en goede service. Er zijn meerdere TopParken in Nederland, maar mijn oog viel al snel op Landgoed de Scheleberg. Dit park is prachtig gelegen in de natuur, een heerlijke plek om uit te rusten of te ravotten met de kinderen. In de avonden zitten we samen rond de openhaard en overdag bezoeken we de leukste uitjes in de omgeving. 

Sinds februari zijn wij de trotse eigenaren van een vakantiehuis op de Veluwe. Hier gaan wij zelf onze vrije tijd doorbrengen en genieten van de omgeving. Omdat wij dit geluksmomentje graag met anderen willen delen, hebben wij besloten om dit vakantiehuis ook gedeeltelijk te gaan verhuren. Zo kunnen wij genieten van een heerlijke vakantie maar kunnen wij ook anderen een fijne tijd bezorgen. Bovendien verdienen wij ook nog een leuk zakcentje met de verhuur van ons vakantiehuis. 

Het kopen van een vakantiehuis kan ik iedereen aanraden! Vanwege het veelzijdige aanbod en het gunstige rendement is TopParken hier dé partij voor. Meer informatie hierover vindt u op deze website.

Voor de aankoop van mijn vakantiehuis heb ik natuurlijk lang nagedacht, veel parken bezocht en veel vakantiehuizen bekeken. Dit wil ik graag met u delen, vandaar dat ik tips geef wat mijn favorieten vakantiehuizen zijn van TopParken. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TopParken en ontdek de tips die ik geef.'
Aanbod vakantiehuizen

Dirk Zeelenberg

  • Module Z

    Module Z
    € 231.814,00 Incl. BTW Inclusief koopkavel

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.