Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Wanneer ontvangt u een gegarandeerd netto rendement?

  • Uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig verhuren? Wij verzorgen altijd het volledige verhuurproces van uw vakantiewoning!

Vakantiewoning kopen met rendement

Bij TopParken is het mogelijk om te investeren in diverse typen vakantiewoningen. Wanneer u een vakantiewoning koopt en deze vervolgens het gehele jaar vrijgeeft voor de verhuur, profiteert u van een gegarandeerd meerjarig netto rendement tot 8% per jaar. Onderstaand leggen wij uit hoe deze 8% rendement tot stand komt en op welke basis u een vakantiewoning 'moet' kopen om dit rendement te behalen.

Wanneer profiteert u van een gegarandeerd meerjarig netto rendement? 
U kunt ervoor kiezen om een vakantiewoning te kopen op basis van garantie, waarbij u uw vakantiewoning het gehele jaar vrijgeeft voor verhuur (gegarandeerd netto rendement per jaar) of een vakantiewoning te kopen op basis van prognose, waarbij u kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur (rendement afhankelijk van verhuurperiode).

Op basis van garantie
Wanneer u een vakantiewoning koopt op basis van garantie kiest u ervoor om uw vakantiewoning het gehele jaar vrij te geven voor de verhuur. Onze verhuurorganisatie verzorgt het gehele verhuurtraject zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. U weet van te voren exact hoeveel rendement u netto per jaar ontvangt in de afgesproken rendementsperiode, dit is niet afhankelijk van de bezetting van de woning. Bij de aankoop van een vakantiewoning op basis van garantie betaalt u geen onderhoudskosten, energielasten en parkkosten. Buiten de verzekering en gemeentelijke lasten worden alle kosten en onderhoud u dus uit handen genomen. Bij een vakantiewoning op basis van garantie kunt u niet zelf gebruik te maken van uw woning.

Wanneer u een vakantiewoning koopt op basis van garantie profiteert u dus van een gegarandeerd meerjarig netto rendement per jaar.

Op basis van prognose
Bij de aankoop van een vakantiewoning op basis van prognose kiest u voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Op deze manier kunt u zelf genieten van uw eigen vakantiewoning en daarnaast profiteren van een interessant rendement als u uw vakantiewoning vrijgeeft voor verhuur. U kunt zelf bepalen wanneer u de woning zelf wilt gebruikt en wanneer wij deze voor u mogen verhuren. Wanneer u de woning wilt laten verhuren nemen wij alle zorgen hiervan uit handen.

Tijdens het verhuurproces wordt er gewerkt met een eerlijk verdelingssysteem, op deze manier streven wij ernaar dat alle woningen een gelijke omzet behalen. U kunt uw omzet echter positief beïnvloeden d.m.v. voorkeursboekingen en door het zelf aanbrengen van gasten, op deze manier kan het rendement zelfs hoger uitkomen dan bij een garantiewoning. Bij deze investeringsvorm bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de woning.

Module basis - Vakantiehuis met rendement

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over kopen van een vakantiewoning met rendement? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.
Informatie aanvragen

Waarom TopParken?
 Hoge bezetting op onze vakantieparken
 Professionele verhuurorganisatie
 Vakantieparken op unieke locaties
 Samenwerking met gerenommeerde touroperators (o.a. Booking.com en Interchalet)
 Vele faciliteiten voor jong en oud
 Alle vakantieparken zijn het gehele jaar geopend

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.